Wie zijn wij?

MVO

Maatschapelijk verantwoord ondernemen

Greenpeace

Ayubowan Beauty Styling levert maandelijks een bijdrage aan Greenpeace. Greenpeace (letterlijk: groene vrede) is een internationale milieuorganisatie die als eerste doel heeft grootschalige milieuproblemen onder de aandacht te brengen van de politiek en het publiek door middel van lobbyen en geweldloze acties.

Greenpeace is afhankelijk van de betrokkenheid en inzet van duizenden vrijwilligers over de hele wereld. In Nederland zijn zo'n 400 vrijwilligers actief die voorlichting geven op scholen en bij evenementen. Ook zijn vrijwilligers betrokken aan uiteenlopende publieksactiviteiten voor de campagnes van Greenpeace Nederland, allerlei grote en kleine klussen, van vertaalwerk tot het onderhoud van schepen.

 www.greenpeace.nl           

 


 

LakShmi

Onze schoonheidssalon Ayubowan Beauty Styling werkt met de dierproefvrij en natuurlijke verzorgingsproducten van het Ayurvedische merk LakShmi. Onze LakShmi producten hebben de Italiaanse certificering voor Natuurlijke Organische cosmetica de AIAB italian organic farming association en de ICEA institute for the ethic certification. Deze certificatie's zijn een broertje van het Duitse keurmerk de BDIH en ons ECO keurmerk. LakShmi is nu het eerste gecertificeerde Ayurvedische cosmetica product in de wereld.

www.lakShmi.nl                         

Member Login

×